Welkom op mijn expressie-pagina

In 2022 zei ik mijn vaste baan en huis op en vertrok ik zonder plan en zonder deadline met mijn camper op reis. Ik ontdekte 101 dingen in deze periode, waaronder een andere manier van leven. Een manier waarbij het leven een grote ontdekkingsreis is, die zich voor mij ontvouwt terwijl ik stap voor stap zet. In 2023 kwam ik terug in Nederland en begon ik een nieuw hoofdstuk.

Eentje waar ik vanuit mijn essentie leef, mijn diepste kern, mijn authentieke zelf. Én: expressie geef aan wat er door mij heen gaat.

Hier deel ik mijn ervaringen over wat ik meemaak, in beeld of woord, hoe ik de wereld beleef en wat ik tegenkom in de ontdekkingsreis die het leven heet.

Met liefde,

  • Blogreeks Terug Naar De Essentie. Modellen die mij helpen de wereld te begrijpen. Part 1 - het individu.  Ik heb een model in mijn hoofd. Of eigenlijk, meerdere modellen. Ze helpen me structuur te brengen in de complexiteit van de wereld. Ik heb geen idee of iedereen zo’n conceptueel model in zijn hoofd heeft, [...]

  • Gevoel, onderbuikgevoel, hartsverlangens, emoties, intuitie, voorgevoel, ‘iets wat je gewoon weet’ zonder dat je het uit kan leggen, gedachtes, sensaties waargenomen met je zintuigen, en al het andere wat je kan beleven… Het kan een aardige gevoel-soep zijn. Voor mijn burn-out had ik er géén idee van. Ik leefde meer op de automatische piloot. [...]

  • Van binnen naar buiten: over authenticiteit, helemaal jezelf zijn én laten zien; naar buiten gaan.

  • Over de collectieve zoektocht naar zingeving en het vinden van mijn ‘purpose’...