Van binnen naar buiten.

In de afgelopen jaren ben ik meer ‘naar binnen’ gegaan. Reflectie en bezinning, waarbij de vraag: ‘Wie ben ik?’ centraal stond. Wat wil het leven van mij? Waarvoor ben ik hier? En ook: ‘Wie zijn wij?’ Waarvoor zijn wij, mensen hier?

In het afgelopen jaar gaf mijn camperreis hierin 101 inzichten. Die zal ik later nog eens delen. Voor nu is er één handig om te weten, die vertel ik in de filmpje hiernaast.

Met dat wat ik  in mijzelf heb mogen ontdekken (met het leven, mijn reis en omgeving als katalysator), dat brengt me vandaag tot dit punt. >>

Het punt waarbij het duidelijk was dat ik naar buiten mocht gaan. Om helemaal compleet als mezelf niet meer mijn schild af te sluiten, maar mezelf open te stellen voor de wereld.  Met of zonder angst, in volledige kwetsbaarheid mezelf zijn. Hups de wereld in.