Danscoaching

De DAME

In de vereniging van het mannelijke en het vrouwelijke komt het leven, en jouw authentieke zelf, tot bloei. 

Danscoaching

De DAME

Are you ready to explore, embrace & express your feminine essence?

Stel je voor… Jij bent he-le-maal jezelf. In alles wie jij bent durf jij jezelf te zijn en jouw zijn expressie te geven. Op je werk, in je relatie, bij familie en vrienden. Je spreekt je uit. Ook als het kwetsbaar voelt. Kwetsbaar sta je in je kracht. Met vertrouwen neem jij je ruimte in, weet jij waar je grenzen liggen en geef jij ze aan. Kan jij ruimte geven aan een ander. Dag in dag uit hard werken is niet meer nodig, jezelf zijn is (meer dan) genoeg. En mensen beginnen je dat terug te geven, terwijl je voor jouw gevoel geen prestatie levert… Jij straalt en bent van waarde in jouw zijn!

Sounds good?

Ik zeg je: die kracht zit al in jou. Die dame ben jij al. Maar misschien is er nog een beetje spanning, twijfel of onzekerheid….

Herken je dit?

Soms hebben wij, vrouwen, de neiging om onszelf klein te maken, meer te geven aan een ander dan aan jezelf, altijd lief te zijn, veel te verontschuldigen en woorden in te slikken. Of misschien durven we het soms al wel, want we voelen dingen aan, maar we twijfelen, ons hoofd komt erbij of we vertrouwen onze ingevingen niet. Of… we spreken het niet uit. We geven het geen expressie, niet met lichaam en niet met woord.

En dat is helemaal oke! Maar….

Waarschijnlijk heb jij ook een wil, een wens om de wereld een beetje beter te maken. Impact te maken, het goede te doen. De dingen die jij belangrijk vindt te verwezenlijken. Die gedrevenheid, jouw vuur, jouw kracht is groots. Maar is het spannend om dat volledig te omarmen.

En dat herken ik helemaal.

Door eerst naar binnen te keren, naar jouw essentie, jouw lichaam, kan jij je kracht ontdekken. Kan jij je kracht ten diepste gaan omarmen. Leer jouw essentie kennen in het midden van jouw zijn en jouw belevingswereld, zodat je er altijd naar terug kan keren. Hoeveel emoties, gedachtes en gevoelens er ook zijn: je weet de weg naar binnen. En vervolgens kan jij vanuit die plek de wereld in gaan, met alles wat er is.

Ik geloof in jouw kracht. Jij ook?

Wil jij jouw kracht ontdekken, omarmen en expressie geven? Helemaal jou authentieke zelf zijn in welke situatie dan ook?

Meld je dan aan voor het vrouwentraject ‘de DAME’!

Wat gaan we doen in dit traject?

We gaan in een periode van 3 maanden met een kleine groep vrouwen op een ontdekkingsreis. Daarbij maken we gebruik van danscoaching, waarbij het lichaam laten spreken, want alle antwoorden zijn al beschikbaar als je de wil hebt en de tijd neemt om te luisteren.

Misschien ken jij je kracht al maar durf je het nog niet volledig naar buiten te brengen, je ruimte in te nemen, of expressie er aan te geven. Misschien twijfel je over je kwaliteiten en je missie en zou je daar nog meer in willen ontdekken. Misschien is het een beetje van beide, ben je klaar om meer in je kracht te staan & te gaan, maar is dat nog een beetje spannend. Waar je ook bent, we gaan naar jouw essentie, die omarmen en expressie geven.

Wat kan je verwachten?

 • Je gaat in 3 groepssessies jouw essentie onderzoeken in dans/beweging, in verbinding met een andere vrouwen. Ieder heeft in een groepssessie een individueel proces, maar in verbinding met andere vrouwen wordt deze verdiept & versterkt!
 • We gaan aan de slag met mannelijke & vrouwelijke energie. Wat is dat? Waarom is dit belangrijk om te weten? Wat kan je ermee van dag tot dag? Je leert er meer over in een webinar (ratio, mannelijk) en op de dansvloer gaan we het ervaren (voelen, vrouwelijk). Wat is mannelijk, wat is dat voor jou? Wat is vrouwelijk voor jou, en hoe ervaar jij dat? Waarom zitten beide polen in onszelf? Hoe werkt dat in onszelf? In romantische relaties en hoe zit dat in de maatschappij? (zoals in organisaties).
 • Voor jouw specifieke persoonlijke vraagstuk is er extra aandacht en ruimte in 3 individuele coachsessies.
 • Handig om te weten: in de groepssessies ga je ook ervaren en stilstaan bij vragen als: hoe het is om bij jezelf te bijven in contact met een ander? Wat zie ik bij een ander en wat gebeurt er in mij in verbinding bent die ander?
 • Individuele en groepssessies zijn sessies waarbij je iets gaat ontdekken wat je direct kan toepassen in je dagelijks leven (soms zelfs zonder dat je er actief mee bezig bent!). Want jouw lichaam heeft de nieuwe ervaring al opgeslagen. Hoe dat precies werkt leg ik uit ;)
 • Kortom, verwacht een heleboel groei. Verbinding met jouw lichaam, jouw belevingswereld en jouw kracht.

Het programma:

 • 3 groepsworkshops met 3 verschillende thema’s over het ontdekken van je essentie & vrouwelijkheid (3x ca. 3-4 uur)
 • 3 individuele sessies (3x 1,5 uur) ter ondersteuning van jouw persoonlijke vraagstuk
 • Interactieve zoomcall over ‘terug naar de essentie’ door je belevingswereld heen.
 • Masterclass + Q&A over mannelijke & vrouweijke energie
 • Werkboek met opdrachten voor thuis, op jouw tempo

Praktische punten:

Het is een ontdekkingsreis en vraagt daarom om een commitment, zowel in een investering als in tijd:

 • Loopduur traject: april t/m juni
 • Groepssessies vinden plaats op zaterdagmiddagen in Utrecht.
 • Data van de groepssessies (onder voorbehoud):
  Zaterdag 20 april
  Zaterdag 25 mei
  Zaterdag 15 juni
 • Individuele sessies vinden doordeweeks overdag plaats in Den Haag of Utrecht.


Nieuwsgierig & interesse? Leuk! Ik bel graag met je om kennis te maken! Dan kunnen we kijken of er een match is met jouw specifieke vraag en dit traject!

 

De investering (prijzen ex btw):

Vrouwentraject de DAME

1100
 • Eenmalige investering, excl. btw

Vrouwentraject de DAME

570per keer (2 termijnen)
 • Betaal in 2 termijnen, excl. btw

Vrouwentraject de DAME

390per keer (3 termijnen)
 • Betaal in 3 termijnen, excl. btw


Are you ready to explore, embrace & express your feminine essence?

FAQ

 • Is dit wel voor mij? Is mijn vraag geschikt voor dit traject?

  Only one way to find out. Call me!

 • ‘Ik denk dat ik niet kan dansen’

  Iedereen kan dansen. Want iedereen heeft een lichaam. Soms hebben we vooral een beeld van wat we denken dat dansen is, en daarmee blokkeren we het lichaam en de vrije expressie vanuit het lijf. Hoe jouw lijf wil bewegen, of NIET wil bewegen (!), alles kan, alles is een dans, er is geen goed of fout.

 • Ga jij mij pasjes leren / leren dansen?

  Nee, het gaat om jouw authentieke beleving en beweging.

 • ‘Ik vind het spannend’

  Snap ik, dansen kan kwetsbaar en spannend zijn omdat het iets puur is uit jezelf. En juist daarom nuttig: om te voelen wat er om aandacht vraagt, daarin te oefenen in een veilige setting, en bouwen aan vertrouwen en ervaringen om te voelen & er expressie aan te geven. En misschien ontdek je… dat dat ook leuk/fijn/waardevoller is dan je had verwacht.

 • Ik leef onder het modaal inkomen/zit in de bijstand. Kan je iets voor me betekenen?

  Neem contact op en dan bespreken we de opties.

 • Help! Ik kan niet op een van de groepssessie-data.

  Laat het weten bij het kennismakingsgesprek. Mocht je door overmacht meerdere groepssessies missen gaan we samen kijken naar een oplossing, zoals een extra individuele sessie

 • Kunnen de individuele sessies ook ’s avonds plaatsvinden?

  Nee, om te zorgen dat jij het meest uit je sessie & traject haalt is dit niet mogelijk.