15 november 2023

Aangenaam, Elisabeth is mijn naam.

De meeste mensen zullen mij kennen als Lisanne, een roepnaam die ik 32 jaar droeg. Vanaf heden gebruik ik de naam die ik bij mijn geboorte kreeg: Elisabeth Anna.

Leuk dat je er bent!

Op deze site deel ik mijn ontdekkingsreis. Ik deel over wat ik meemaak in mijn avontuur om te leven vanuit mijn authentieke zelf, mijn meest pure zijn. Alleen dat is een verhaal op zich (want wie ben ik, jij, wie zijn wij als mens?), laat staan hoe ik vanuit mijn kern, mijn zijn, ga interacteren met de wereld. Een mooi avontuur waarin ik jullie wil meenemen. Dus vertel ik hier mijn persoonlijke verhalen over wat ik meemaak, hoe ik het leven zie en ervaar en hoe ik ermee omga op deze ontdekkingsreis om te leven vanuit mijn essentie. Mijn intentie is om te delen in openheid, eerlijkheid en diepte. Reflectief, menselijk en imperfect. Met humor en plezier in vrijheid mijzelf zijn. Altijd met liefde, in liefde.

En ook al is dit een blog, ik verbind heel graag. Dus is er herkenning? Een vraag? Een eigen verhaal? Stuur me een bericht, ik hoor je graag.

Vind hier mijn blogs en video’s. Of lees eerst hier meer over wie ik ben.

p.s. wil je op de hoogte gehouden van nieuwe verhalen? Volg mij op één van de social media kanalen, de links hiervoor vind je onderaan de site.

Meer blogartikelen

Leave A Comment