Danscoaching 1:1

Danscoaching 1:1

Ontdek je innerlijke wereld door beweging en maak nieuwe keuzes. Kom tot nieuwe ontdekkingen over jezelf en groei in de verbinding met je medemens.

Het waarom van danscoaching voor jou & jouw relaties

  • Waarom het belangrijk is in verbinding met jezelf in verbinding met een ander te blijven;
  • Wat dat concreet betekent;
  • Wat daarin de rol is van je innerlijke wereld kennen;
  • En het kiezen voor je kernwaarden en geloofsovertuigingen;

Wat dit alles precies inhoudt, hoe je dit kunt doen en waarom dit zo belangrijk is hoor je in deze animatie.

Danscoaching 1:1

Danscoaching 1:1 gaat over het ontdekken van je innerlijke wereld en deze in beweging brengen. Zonder dat we onze innerlijke gevoelens hoeven te benoemen in woord laten we het lichaam spreken. En door die lichaamstaal kunnen we opmerken wat er daadwerkelijk in ons omgaat. Worden we bewust van de blokkades, en kunnen er in die veilige – stille – ruimte de inzichten en ingevingen tot je komen. En vanuit daar kan jij nieuwe bewuste keuzes maken.

Ik bied je die veilige ruimte. Ik weet net zo min wat er in jou (onder)bewuste omgaat en wat je nodig hebt, ik ben er om het met je te ontdekken. Ik heb daarin aandacht voor je fysieke lichaam en grenzen. Je hoeft niet te kunnen dansen om inzichten uit de sessie te verwerven.

Ik werk het liefst met een reeks van 3 1:1 sessies. Sessies vinden plaats in sportzalen zonder spiegels. Locatie gaat in overleg. Prijs is excl. reiskosten.

Heb je interesse maar minder ruimte voor een 1:1 reeks? Kijk dan ook bij danscoaching voor groepen!

1 sessie

80eenmalig
  • 1 sessie a 1,5 uur
  • gratis intakegesprek
  • locatie Den Haag of Utrecht

3 sessies

225eenmalig
  • 3 sessies a 1,5 uur
  • gratis intakegesprek
  • locatie Den Haag of Utrecht
  • Verdieping op jouw vraagstuk

Anderen vertellen

Ik heb de sessies met Elisabeth als helend, leuk avontuurlijk, speels en treffend ervaren. In het begin vond ik het wel wat spannend – dansen terwijl iemand kijkt – maar dat ging snel over door het vertrouwen en de veiligheid die Elisabeth bood. De spiegels die zij mij voorhield waren heel treffend en de hele ervaring vond ik leuk. Ik kan het zeker aanraden!

Rebecca, 3 1:1 sessies

Het was nieuw voor mij, maar heel bijzonder, om mijn gekozen termen van mijn vrouw zijn (kwetsbaar, intuitief en kracht) te voelen in je lijf en uit te spreken in dans.

Het was een hele fijne beleving die ik mocht delen en verbinden met anderen vrouwen.

Rachell, groepsworkshop

Ik heb de sessies als heel prettig en waardevol ervaren. Ik ben zeker geholpen met mijn vraag en vind het nog steeds bijzonder hoe je zo in je lichaam kan komen.

Anoniem, 3 1:1 sessies
Het was een bijzondere workshop waarbij ik nieuwe inzichten heb opgedaan over mijzelf en mijn vrouwelijkheid, waarbij ook veel emoties loskwamen. Elisabeth creert eenveilige ruimte en begeleid jou in het onderzoeen van een thema door beweging/dans. Haar coaching is een aanrader voor iedereen die van dans houdt of juist meer van het hoofd naar het lichaam wil gaan!
Sofie, groepsworkshop

Lees & Reflect

Lees & Reflect

Om meer kennis, inspiratie of inzichten op te doen. Blogs, filmpjes of achtergrondartikelen vind je hier:

Doe & Oefen

Doe & oefen

Train het opmerken van je innerlijke wereld en krijg nieuwe inzichten vanuit beweging